Heeft hoppen van business coach naar business coach wel zin bij uitblijvende resultaten?

(klik hier om de podcast te beluisteren)Vandaag begon ik met het scrollen door de groepsberichten op Facebook. Eén bepaalde oproep trok mijn aandacht. De oproep was globaal: Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met een business coach, ik hoor graag jullie ervaringen...

5 dingen die je moet loslaten als je met een VA gaat werken

Als je gaat werken met een VA of zelfs met een team, zijn er zaken die je los zult moeten laten zodat jij je kunt gaan focussen op de groei van jouw bedrijf. Alleen op deze manier kun jij verder groeien.

Dream big Do bigger

Omdat ik zeker weet dat jullie, als ondernemers, met dezelfde vraagstukken worstelen als waar ik mee heb geworsteld deel ik mijn verhaal met jullie ter lering en inspiratie. Want wat ik kan, kan jij ook.

Dream big Do bigger

Dream big Do bigger

Omdat ik zeker weet dat jullie, als ondernemers, met dezelfde vraagstukken worstelen als waar ik mee heb geworsteld deel ik mijn verhaal met jullie ter lering en inspiratie. Want wat ik kan, kan jij ook.

Lees meer

Blogs en Podcasts

Het leven als ondernemer was ook voor mij hobbelig en zeker niet in een rechte lijn naar boven. De hoogtepunten maar meer nog de dieptepunten hebben mij wijze lessen gebracht. Leer van mijn reis als ondernemer en lees/luister naar mijn ervaring en tips.

Podcast Gea Simons - Ondernemingsmanager

Gratis toolkit voor ondernemers die meer willen doen in minder tijd

Gratis 18 tips

Voor ondernemers

Die meer willen doen in minder tijd.

Deze 18 tips gaan jou 5 uur extra tijd in de week opleveren waardoor je:

N

Meer klanten kunt helpen

N

(Verder) kunt groeien met je bedrijf

N

Meer omzet kunt maken

N

Én je wel je to do lijst af krijgt

Download hier Dé 18 tips die jou meer rust, tijd en omzet gaan opleveren!