Ik ben mijn verhaal kwijt

Ik hik er weer tegenaan. Ik wil zoveel vertellen maar kom maar niet op de woorden. Ik ben mijn verhaal kwijt. Ik maak grote stappen vooruit en tegelijkertijd verkramp ik. Inmiddels herken ik de fase waar ik in zit, ik heb het afgelopen anderhalf jaar al een paar keer...

5 Cruciale stappen om je bedrijf toekomstbestendig te maken en onbelemmerd te laten groeien

In de dynamische en snel veranderende wereld van vandaag is het niet langer voldoende om je bedrijf simpelweg draaiende te houden. De wereld verandert snel en wij, als ondernemers, zullen daarin mee moeten om te overleven. Het is dus van essentieel belang om je...

Terug naar de basis: Waarom mijn nieuwsbrief gewoon weer de titel nieuwsbrief krijgt

Ik ben helemaal klaar met het eromheen draaien. Ik ga mijn nieuwsbrief gewoon weer nieuwsbrief noemen. Want laten we eerlijk zijn, dat is precies wat het is. Ik weet het, jij weet het, we weten het allemaal.

Blogs en Podcasts

Het leven als ondernemer was ook voor mij hobbelig en zeker niet in een rechte lijn naar boven. De hoogtepunten maar meer nog de dieptepunten hebben mij wijze lessen gebracht. Leer van mijn reis als ondernemer en lees/luister naar mijn ervaring en tips.

Podcast Gea Simons - Ondernemingsmanager

Is jouw bedrijf toekomstbestendig? Doe de test

Is jouw bedrijf toekomstbestendig?

Doe in maximaal 5 minuten de test

Als ambitieuze onderneemster wil je blijven groeien. Je hebt een ambitieus plan en jouw tijd is aangebroken. Maar is jouw online bedrijf er klaar voor? Kun jij morgen 1000 nieuwe klanten aan? Of loop je in je bedrijf dan tegen problemen of belemmeringen aan? Doe de test en ontvang direct de uitslag in je inbox.