Contact

Vragen staat vrij

Heb je vragen? Wil je meer weten over het traject? Stel je vragen eenvoudig door mij een e-mail of WhatsApp te sturen. Ik kijk uit naar je bericht.

e mail telefoon whatsapp

Bureau GS - Team Gea Simons - Contact

Of maak alvast vrijblijvend een afspraak

Plan een afspraak om kennis te maken. Tijdens het gesprek kun je vertellen over je bedrijf, je doelen en waar je vast loopt.  Ik denk dan graag met je mee over hoe wij je het beste kunnen helpen. Na het gesprek ontvang je vrijblijvend een passende offerte.

De afspraak is online via Zoom, je hoeft er dus niet voor uit huis.

(Door aangepaste cookie instellingen kan het zijn dat je de kalender niet ziet, klik in dat geval hier om de afspraak in te plannen)

Onbelemmerd groeien

We zijn ondernemer geworden om eigen baas te kunnen zijn, minder uren per week te werken en te genieten van onze vrijheid. En hoe anders is nu jouw realiteit? Je werkt nu mogelijk nog meer uren dan toen je in loondienst was. Je plafond is bereikt en de rek is eruit, er is gewoon niet meer tijd en dus sta je stil.

Tijd om weer voor je vrijheid te kiezen, en ik ga jou daar bij helpen! In mijn podcast deel ik mijn tips en ervaring zodat jij weer tijd over gaat houden en onbelemmerd kunt gaan groeien.

Podcast - Gea Simons - Ondernemingsmanager