Elke dag geniet ik van het ondernemerschap en de vrijheid die ik daarmee heb verworven

Maar die vrijheid, die kwam niet zomaar aangewaaid.
Als technisch VA wilde ik zoveel mogelijk klanten helpen maar ik liep steeds weer tegen mijn eigen grenzen aan. Tot het punt dat mijn emmer overliep, ik bijna geen werk meer gedaan kreeg en ik wel een keuze moest maken. Ik kon genoegen nemen met wat ik op dat moment aan inkomsten had of gaan voor meer omzet en daarbij hulp inschakelen. Die keuze was voor mij snel gemaakt en dankzij mijn geweldige team kan ik nu meer ondernemers helpen dan ik ooit in mijn eentje had gekund.

Elke dag geniet ik van het ondernemerschap en de vrijheid die ik daarmee heb verworven

Maar die vrijheid, die kwam niet zomaar aangewaaid.
Als technisch VA wilde ik zoveel mogelijk klanten helpen maar ik liep steeds weer tegen mijn eigen grenzen aan. Tot het punt dat mijn emmer overliep, ik bijna geen werk meer gedaan kreeg en ik wel een keuze moest maken. Ik kon genoegen nemen met wat ik op dat moment aan inkomsten had of gaan voor meer omzet en daarbij hulp inschakelen. Die keuze was voor mij snel gemaakt en dankzij mijn geweldige team kan ik nu meer ondernemers helpen dan ik ooit in mijn eentje had gekund.

Gea Simons - Over mij

Elke dag geniet ik van het ondernemerschap en de vrijheid die ik daarmee heb verworven

Maar die vrijheid, die kwam niet zomaar aangewaaid.
Als technisch VA wilde ik zoveel mogelijk klanten helpen maar ik liep steeds weer tegen mijn eigen grenzen aan. Tot het punt dat mijn emmer overliep, ik bijna geen werk meer gedaan kreeg en ik wel een keuze moest maken. Ik kon genoegen nemen met wat ik op dat moment aan inkomsten had of gaan voor meer omzet en daarbij hulp inschakelen. Die keuze was voor mij snel gemaakt en dankzij mijn geweldige team kan ik nu meer ondernemers helpen dan ik ooit in mijn eentje had gekund.

Waar ik begon

Laat ik beginnen met wat meer over mijzelf te vertellen en waar mijn werk carrière begon.

Samen met de liefste man ter wereld en onze prachtige, tikkeltje eigenwijze, dochter woon ik in de prachtige stad Breda. Wij zijn echte levensgenieters en gaan dan ook graag uit eten, lekker even borrelen en op vakantie zo vaak het maar kan.

Als vijfenveertig plusser heb ik al het nodige beleefd op werk gebied. Lang (lang) geleden ben ik begonnen als apothekersassistente en doorgegroeid naar uiteindelijk product manager bij een farmaceutisch bedrijf. Na 20 jaar voor werkgevers te hebben gewerkt ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen om meer vrijheid te krijgen. Ik opende in februari van dat jaar de virtuele deuren van mijn webwinkel Sien en Co, een walhalla voor kinderen die gek zijn op knutselen.

Business Expert

Hoe ik van een webwinkel naar Business Expert ging? Ik bleef leren. Ik ben vanaf het begin offline en online cursussen gaan volgen om meer te leren over het opzetten en verbeteren van een online bedrijf.

Met deze kennis, en de kennis die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven, werd ik steeds vaker een vraagbaak voor anderen. Al snel merkte ik hoe leuk ik het vond om andere ondernemers te kunnen helpen met het laten groeien en opzetten van hun online bedrijf.

Mijn motto is Dream big

Omdat je zonder dromen stil blijft staan

En zonder dromen het leven saai wordt

Omdat je dromen waar kunt maken

En je grootse dingen laten bereiken

Onbelemmerd groeien

Droom jij van next level ondernemen? Zoek je naar dé manier om écht effectief te gaan werken? Laat geen tijd en geld meer weglekken. Kies voor ondernemen mét vrijheid. Luister naar mijn Onbelemmerd groeien podcasts vol tips en ervaringen. Het kan echt anders!

Wil jij ook groter dromen?

Vraag dan om de ondersteuning die nodig is om je bedrijf toekomstbestendig te maken en klaar voor nog meer succes.