Reviews

Ik heb inmiddels al veel ondernemende vrouwen geholpen met het versimpelen, optimaliseren en automatiseren van hun bedrijf zodat zij meer tijd over houden voor datgene waar zij goed in zijn.

Reviews

Ik heb inmiddels al veel ondernemende vrouwen geholpen met het versimpelen, optimaliseren en automatiseren van hun bedrijf zodat zij meer tijd over houden voor datgene waar zij goed in zijn.

Gea Simons - Reviews - Wat anderen zeggen over Gea

Reviews

Ik heb inmiddels al veel ondernemende vrouwen geholpen met het versimpelen, optimaliseren en automatiseren van hun bedrijf zodat zij meer tijd over houden voor datgene waar zij goed in zijn.

Dit zeggen andere ondernemers

{

Gea communiceert duidelijk en maakt een duidelijk plan

Lilian Kruse
BeeMom

{

Gea is van alle markten thuis, alles wordt uit handen genomen

Jill van den Bosch
Jill van den Bosch

{

Op een positieve manier confronterend

Wat ben ik blij dat ik de QuickScan door Gea heb laten doen. Ik verwachtte echt wel dat er nog wel wat winst te behalen viel, maar zóveel, dat was op een positieve manier wel behoorlijk confronterend. Als ondernemer moet je alles kunnen, maar je kunt niet alles weten en overal bovenop zitten. Bovenaan mijn lijst staat om nu toch echt met CRM te gaan werken, ik zie nu de grote voordelen al die mij gaan helpen om meer inzicht te krijgen in potentiële klanten, wat me zeker meer omzet gaat opleveren. Ook scoorde ik niet optimaal binnen de online vindbaarheid op zoekwoorden. Daar is veel winst te behalen. Het is echt een aanrader om deze QuickScan te laten doen en zo weer met een frisse blik naar de efficiency van je bedrijf te kunnen kijken.

Marie-Gon
Businesscoach voor interieurontwerpers

{

Echt een eye-opener deze scan

Als VA van ondernemers ben ik dagelijks bezig met het optimaliseren van alles wat er aan ‘de achterzijde’ moet gebeuren. Voor een van mijn klanten heeft Gea de QuickScan uitgevoerd, en dit gaf mij veel aanknopingspunten om nog scherper en tot in detail aanpassingen te maken. Met name de funnels vanuit emailmarketing heb ik echt kunnen verbeteren, daardoor gaat er zeker meer omzet uit komen. Daarnaast waren er op verschillende onderdelen nog wat details die verbeterd kunnen worden. Door het overzichtelijke stappenplan en de bijbehorende score, wist ik precies wat me te doen stond. Echt een eye-opener deze scan.

Arja Vonk
Virtueel assistent

{

Gea denkt ook strategisch niveau met je mee en vooruit

Gea is een echte ‘oude rot in het vak’. Een van de meest technische business experts die ik ken. Weinig Va’s/ OBM’s / hoe het ook heet weten zo veel als zij. Geen vraag is haar te gek, en in de weinig gevallen dat ze het niet weet zoekt ze het tot op de bodem voor je uit. De samenwerking voelde heel warm en Gea denkt ook strategisch niveau met je mee en vooruit. Super fijn!

Jill van den Bosch
Salescoach

{

Gea is heel duidelijk, eerlijk, maar ook praktisch

Ik heb onlangs de QuickScan aangevraagd bij Gea. Mijn bedrijf groeit en waar ik eerst alles nog wel bij kon houden, merk ik nu dat er meer nodig is om overzicht te houden. Veel dingen kosten me teveel tijd, waardoor mijn agenda te vol zit én erger nog, mijn hoofd overloopt.

Gea heeft een QuickScan uitgevoerd en er vielen haar direct een aantal dingen op. Ik ontving een uitgebreid rapport waarin precies staat op welke gebieden ik iets te verbeteren heb. In het gesprek dat we daarna hadden legde ze precies uit waar er winst te behalen is. Met een aantal praktische tips kon ik zelfs direct aan de slag. Het heeft me heel veel helderheid gegeven over wat er nodig is om mijn bedrijf verder uit te kunnen bouwen.

Gea is heel duidelijk, eerlijk, maar ook praktisch. Ze denkt me je mee op een strategisch niveau dat verder gaat dan alleen de tips die je overal kunt lezen. Ze kijkt echt in jouw systemen en geeft daardoor een heel persoonlijk advies. Ze ziet precies waar ik uren kan besparen en waar ik omzet en kansen laat liggen. Ondanks dat het ook wel confronterend is, ben ik super blij dat ik dit nu wél weet. Na het gesprek heb ik een aantal tips direct in de praktijk gebracht waardoor ik nu al meer rust ervaar.

Ik kan iedereen deze QuickScan aanraden, het heeft mij in ieder geval veel helderheid gegeven!

Hiske Kuilman
Sprekerscoach voor ondernemers

{

De scan heeft me inzicht gegeven

Superblij dat ik de Onbelemmerd Groeien Quickscan bij Gea heb gedaan. De titel van de scan is erg toepasselijk, want de scan heeft me inzicht gegeven hoe ik mijn systemen beter kan inzetten om de weg vrij kan maken naar meer omzet.

Voor mij was het voornaamste inzicht dat er op een gemakkelijke manier zo veel meer uit mijn leads te halen valt.

Na al wat jaren met ActiveCampaign te hebben gewerkt is deze een soort houtje touwtje monsterbouwwerk geworden. Zoals Gea beschreef: al mijn campagnes en automations zijn eilandjes. Losse flodders die niet met elkaar in verbinding staan.

Hierdoor verzamel ik geen waardevolle geen data van de leads en weet daardoor niet waar ze op dit moment behoefte aan hebben. Hierdoor zijn mijn mails schieten met hagel. En krijgen veel van mijn volgens irrelevante mails.

In een uitgebreid verslag gaf Gea me overzichtelijk aan waar ik kansen laat liggen. En ook welke mogelijkheden er voor me zijn!

Doordat ik nu weet dat ik ActiveCampaign, binnen mijn huidige abonnement als CRM kan gebruiken. Kan ik leads veel beter aanspreken, ze warmer maken, ze passendere aanbiedingen doen. Dit zal uiteraard tot meer verkopen leiden.

Deze quickscan heeft me doen inzien waar makkelijke kansen liggen om meer omzet te maken. Zonder dat het me meer tijd kost.

Ik ben verheugd dat er zo veel mogelijkheden voor me binnen hand bereik zijn.

Ik raad deze scan aan aan iedere ondernemer die inzicht wil krijgen in de efficiëntie van zijn systemen. Om hier structuur in te krijgen om zo in minder tijd door te kunnen groeien!

Mok Heijmerink
Webbouwen aan de keukentafel

{

Gea werkt snel en efficiënt

Wij werken al een tijd samen en zijn super blij met de kennis, ondersteuning en ideeën van Gea. Wat ook fijn is, is dat ze enorm snel en efficiënt werkt. Super om haar in ons team te hebben.

Nicole van Zurk
ITM Thai Hand Amsterdam

{

Een feestje om met Gea te werken

Ik vind het een feestje om met je samen te werken. Je bent professioneel, kundig, klantgericht en hebt enorm veel technische kennis. Verder schakel je snel en ben je duidelijk in jouw communicatie.

Nicole van Zetten
Bureau 2Join

{

Gea is een topper

Ze denkt met je mee, geeft betere oplossingen dan je zelf kon bedenken, werkt snel en is ook nog een heel fijn mens.

Fanny Cattenstart
Fanny Cattenstart

{

Mijn go-to-expert

Gea is mijn go-to-expert als het over techniek gaat. Ze weet altijd de juiste oplossing zodat ik snel weer verder kan. Gea schakelt snel en is heel klantvriendelijk. Ze is echt een waardevolle toevoeging van mijn team.

Hilde Radt
Hilde Radt