Reviews

Als Technisch Business Expert kan ik je helpen je online bedrijf te optimaliseren en automatiseren.

Ik heb inmiddels al veel ondernemende vrouwen geholpen om meer tijd over te houden, meer rust te krijgen en hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Met mijn hulp krijg je meer overzicht over je bedrijf, kun je beter klanten binden en heb je meer verkoop! Hoe fijn is dat? 

Wil jij ook onbelemmerd kunnen groeien en kun je daar wel hulp bij gebruiken? Dan kijk ik graag met je mee! Dus waar wacht je nog op? Bekijk de reviews van andere ondernemende vrouwen en ontdek hoe ik jou kan helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen!

Reviews over Gea Simons  | Technisch Business Expert

Dit zeggen andere ondernemers

{

Gea communiceert duidelijk en maakt een duidelijk plan

Lilian Kruse
BeeMom

{

Gea is van alle markten thuis, alles wordt uit handen genomen

Jill van den Bosch
Jill van den Bosch

{

Gea werk snel en efficiënt

Wij werken al een tijd samen en zijn super blij met de kennis, ondersteuning en ideeën van Gea. Wat ook fijn is, is dat ze enorm snel en efficiënt werkt. Super om haar in ons team te hebben.

Nicole van Zurk
ITM Thai Hand Amsterdam

{

Een feestje om met Gea te werken

Ik vind het een feestje om met je samen te werken. Je bent professioneel, kundig, klantgericht en hebt enorm veel technische kennis. Verder schakel je snel en ben je duidelijk in jouw communicatie.

Nicole van Zetten
Bureau 2Join

{

Mijn go-to-expert

Gea is mijn go-to-expert als het over techniek gaat. Ze weet altijd de juiste oplossing zodat ik snel weer verder kan. Gea schakelt snel en is heel klantvriendelijk. Ze is echt een waardevolle toevoeging van mijn team.

Hilde Radt
Hilde Radt