Business Women Nederland Videocast – Interview met Gea Simons

Een tijdje geleden werd ik geïnterviewd door Saskia van Wolferen van Business Women Nederland. In het interview vertel ik over wat ik doe als Technisch Business Expert, hoe ik ondernemers help en welke tips ik voor ondernemers heb.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Dingen doen waar jij op leeg loopt

Dingen doen waar jij op leeg loopt

Nog niet eens zo lang geleden liet ik het gebeuren. Al halverwege de werkweek was ik uitgeput door kleine klussen en al die e-mailvragen beantwoorden. Het slokte mijn tijd op. Ik wilde zo graag mijn klanten helpen, omdat ik hen het beste gunde. Maar het ging ten koste van mijzelf. En dan ga je jezelf op een gegeven moment tegenkomen.

Lees verder

Verkeerd van start gegaan

Verkeerd van start gegaan

Het gebeurt ons op vele vlakken. Zo aan het begin van het jaar, maar ook (met regelmaat bij mij in ieder geval 😉) in de ochtend, bij een kennismaking of zelfs een (eerste) samenwerking. Verkeerd van start gaan. Dat eerste moment bepaalt vaak het verdere verloop.

Lees verder