Business Women Nederland Videocast – Interview met Gea Simons

Een tijdje geleden werd ik geïnterviewd door Saskia van Wolferen van Business Women Nederland. In het interview vertel ik over wat ik doe als Technisch Business Expert, hoe ik ondernemers help en welke tips ik voor ondernemers heb.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

De veredelde websitebouwer genaamd Technisch VA

De veredelde websitebouwer genaamd Technisch VA

Afgelopen jaren heeft het beroep virtueel assistent een enorme boost gehad. VA's vliegen als paddenstoelen uit de grond, en laten we wel zijn, dat is ook heel begrijpelijk. VA worden is niet heel erg moeilijk, je kunt het vanuit huis prima doen en er is een enorme vraag naar VA's. Maar wanneer is een VA nou een VA, en specifieker: wanneer mag jezelf een technisch VA noemen?

Lees verder