Ontdek jouw sleutel tot Onbelemmerd groeien

Quick Win Scan voor Ondernemers

Als succesvolle ondernemer weet je als geen ander dat er veel tijd in je bedrijf gaat zitten. Maar ook jouw dag heeft maar 24 uur en je hebt ook nog een leven naast je bedrijf waardoor je vaak knel komt te zitten en niet alles afkrijgt. 

Herkenbaar? Lees dan vooral verder 👇

Ontdek jouw sleutel tot Onbelemmerd groeien

Quickscan voor Ondernemers

Als succesvolle ondernemer weet je als geen ander dat er veel tijd in je bedrijf gaat zitten. Maar ook jouw dag heeft maar 24 uur en je hebt ook nog een leven naast je bedrijf waardoor je vaak knel komt te zitten en niet alles afkrijgt. 

Herkenbaar? Lees dan vooral verder 👇

Onbelemmerd groeien QuickScan

Ontdek jouw sleutel tot Onbelemmerd groeien

Quickscan voor Ondernemers

Als succesvolle ondernemer weet je als geen ander dat er veel tijd in je bedrijf gaat zitten. Maar ook jouw dag heeft maar 24 uur en je hebt ook nog een leven naast je bedrijf waardoor je vaak knel komt te zitten en niet alles afkrijgt. 

Herkenbaar? Lees dan vooral verder👇

Ontgrendel Jouw Groeipotentieel
met de Onbelemmerd Groeien QuickScan!

Tijd is voor jou als ondernemer je kostbaarste bezit en tijd is jouw sleutel tot onbelemmerd groeien. 

Met mijn QuickScan geef ik jou kostbare tijd terug. Bij 95 procent van de ondernemers voor wie ik de Quickscan heb gedaan, haalde ik minstens vijf uur per week winst.

Hoeveel meer sales en marketing zou jij kunnen doen als je er per jaar vijf weken meer de tijd voor had?

Wat kun je verwachten?

Ik vind jouw tijdlekken

Met de QuickScan duik ik diep in verschillende aspecten van jouw bedrijf, waaronder je website, e-mailmarketing, aanbod en online vindbaarheid, om jouw tijdlekken (en andere mogelijke verbeterpunten) te vinden.

Op maat gemaakt advies

Je ontvangt een persoonlijk adviesrapport met concrete stappen die je kunt nemen om meer tijd over te houden en te zorgen dat jouw bedrijf nog beter voor je gaat werken. 

Pick My Brain Sessie

Samen gaan we nog een stap verder. Tijdens een aansluitende Pick My Brain sessie brainstormen we over hoe je de stappen ook echt in de praktijk kunt brengen. Ik help je verder op de weg naar succes.

Wacht niet langer en neem nu actie.

Jouw bedrijf verdient het om te groeien, jij verdient het om nog succesvoller te worden. Je hebt er hard voor gewerkt.

Boek vandaag nog jouw Onbelemmerd Groeien QuickScan en ontdek jouw sleutel naar nieuwe hoogten!

Jouw investering is € 795

Waarom kiezen voor de “Onbelemmerd Groeien QuickScan”?

Bespaar tijd

Ik begrijp dat tijd kostbaar is voor jou als ondernemer. Daarom is mijn doel jou tijd terug te geven (Met de QuickScan vind ik gemiddeld 5 uur per week tijdswinst).

Expert inzichten

Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar ik moet kijken om verborgen kansen te ontdekken en obstakels te vinden die jouw succes in de weg staan.

Risico vrij

Dankzij de terugverdientijd garantie loop je geen enkel risico. Als ik niet minimaal 2 uur tijdswinst voor je vind met de QuickScan, ontvang je je investering terug.

Klaar om te groeien?

Ik help je naar een geoptimaliseerd en efficiënt bedrijf, waarin je tijd terugwint zonder in te leveren op kwaliteit.

Investeer vandaag in de “Onbelemmerd Groeien QuickScan” en ervaar de positieve veranderingen in jouw bedrijf.

Jouw investering is € 795

Dit zeggen andere ondernemers

{

Op een positieve manier confronterend

Wat ben ik blij dat ik de QuickScan door Gea heb laten doen. Ik verwachtte echt wel dat er nog wel wat winst te behalen viel, maar zóveel, dat was op een positieve manier wel behoorlijk confronterend. Als ondernemer moet je alles kunnen, maar je kunt niet alles weten en overal bovenop zitten. Bovenaan mijn lijst staat om nu toch echt met CRM te gaan werken, ik zie nu de grote voordelen al die mij gaan helpen om meer inzicht te krijgen in potentiële klanten, wat me zeker meer omzet gaat opleveren. Ook scoorde ik niet optimaal binnen de online vindbaarheid op zoekwoorden. Daar is veel winst te behalen. Het is echt een aanrader om deze QuickScan te laten doen en zo weer met een frisse blik naar de efficiency van je bedrijf te kunnen kijken.

Marie-Gon
Businesscoach voor interieurontwerpers

{

Echt een eye-opener deze scan

Als VA van ondernemers ben ik dagelijks bezig met het optimaliseren van alles wat er aan ‘de achterzijde’ moet gebeuren. Voor een van mijn klanten heeft Gea de QuickScan uitgevoerd, en dit gaf mij veel aanknopingspunten om nog scherper en tot in detail aanpassingen te maken. Met name de funnels vanuit emailmarketing heb ik echt kunnen verbeteren, daardoor gaat er zeker meer omzet uit komen. Daarnaast waren er op verschillende onderdelen nog wat details die verbeterd kunnen worden. Door het overzichtelijke stappenplan en de bijbehorende score, wist ik precies wat me te doen stond. Echt een eye-opener deze scan.

Arja Vonk
Virtueel assistent

{

De scan heeft me inzicht gegeven

Superblij dat ik de Onbelemmerd Groeien Quickscan bij Gea heb gedaan. De titel van de scan is erg toepasselijk, want de scan heeft me inzicht gegeven hoe ik mijn systemen beter kan inzetten om de weg vrij kan maken naar meer omzet.

Voor mij was het voornaamste inzicht dat er op een gemakkelijke manier zo veel meer uit mijn leads te halen valt.

Na al wat jaren met ActiveCampaign te hebben gewerkt is deze een soort houtje touwtje monsterbouwwerk geworden. Zoals Gea beschreef: al mijn campagnes en automations zijn eilandjes. Losse flodders die niet met elkaar in verbinding staan.

Hierdoor verzamel ik geen waardevolle geen data van de leads en weet daardoor niet waar ze op dit moment behoefte aan hebben. Hierdoor zijn mijn mails schieten met hagel. En krijgen veel van mijn volgens irrelevante mails.

In een uitgebreid verslag gaf Gea me overzichtelijk aan waar ik kansen laat liggen. En ook welke mogelijkheden er voor me zijn!

Doordat ik nu weet dat ik ActiveCampaign, binnen mijn huidige abonnement als CRM kan gebruiken. Kan ik leads veel beter aanspreken, ze warmer maken, ze passendere aanbiedingen doen. Dit zal uiteraard tot meer verkopen leiden.

Deze quickscan heeft me doen inzien waar makkelijke kansen liggen om meer omzet te maken. Zonder dat het me meer tijd kost.

Ik ben verheugd dat er zo veel mogelijkheden voor me binnen hand bereik zijn.

Ik raad deze scan aan aan iedere ondernemer die inzicht wil krijgen in de efficiëntie van zijn systemen. Om hier structuur in te krijgen om zo in minder tijd door te kunnen groeien!

Mok Heijmerink
Webbouwen aan de keukentafel