Is jouw bedrijf Future Proof?

Dit is het grootste gevaar voor ondernemers die het gezicht zijn van hun bedrijf.

Doe direct de test

Is jouw bedrijf Future Proof?

ONMISBARE CHECKLIST

Maak je bedrijf VA-onafhankelijk

Je bent afhankelijk van de inkomsten uit je bedrijf, en je moet er niet aan denken dat die inkomsten wegvallen. Toch is de kans dat dit gebeurt groot bij 95% van de kennisondernemers.

Waarom? Er is totaal geen back-up plan geregeld voor als de VA/PA (langdurig/blijvend) uitvalt.

Ik leunde steeds meer op mijn team, tot het punt kwam dat het enorm misging en ik daardoor veel omzet verloor.

Het bedrijfsrisico dat je loopt als je volkomen afhankelijk bent geworden van je VA/PA/Team is gigantisch, en toch is het voor bijna iedere ondernemer een blinde vlek of willen we er niet bij na denken.
Want zo’n vaart zal het allemaal toch niet lopen? 

Maar als we iets van de Corona jaren hebben mogen leren als ondernemer, is het wel dat je de gezondheid van anderen niet in jouw hand hebt. Ook is de kans dat je VA gaat trouwen, naar het buitenland verhuisd of zwanger wordt zeer reëel.

Zorg daarom dat jouw bedrijf niet afhankelijk meer is van die ene VA/PA die alle ins en outs van je bedrijf kent, maar dat elke VA die voor jouw bedrijf werkt vervangbaar is. 

Met deze checklist kun jij je zaken zo geregeld hebben zodat jouw bedrijf niet in een gat valt als je VA/PA onverwacht uitvalt.

Onmisbare Checklist | Maak je bedrijf VA-onafhankelijk

Heb je vragen of wil je weten hoe ik je verder kan helpen?

Plan dan hieronder een belafspraak.

(Door aangepaste cookie instellingen kan het zijn dat je de kalender niet ziet, klik in dat geval hier om de afspraak in te plannen)