gratis tips

Speciaal voor ondernemers die meer willen doen in minder tijd

Deze 18 tips gaan jou 5 uur extra tijd in de week opleveren waardoor je: 

Meer klanten kunt helpen

(Verder) kunt groeien met je bedrijf

Meer omzet kunt maken

Én je wel je to do lijst af krijgt

Download hier Dé 18 tips die jou meer rust, tijd en omzet gaan opleveren!

 

Creëer meer rust, tijd en omzet
met mijn
Gratis Tips!

Meer rust

Als ondernemer (met een team), moeder, echtgenote, dochter, nicht, vriendin, buurvrouw, klassenouder, luizenmoeder, brigadier heb ik dagelijks veel ballen in de lucht te houden. Ook jij bent naast ondernemer nog zoveel meer. Om al die ballen in de lucht te houden én vooral ook tijd voor jezelf over te houden is structuur van levensbelang, ook als je niet van lijstjes bent en op je gevoel onderneemt. Deze 18 tips zullen jou meer rust gaan geven en zorgen dat het ook jou lukt om alle ballen in de lucht te houden.

18 tips Gea
18 tips Gea

Meer tijd

Druk(te) bepaalt ons leven als ondernemer. En voor we het weten besteden wij onze kostbare tijd aan ondingen. Jouw tijd is daar te kostbaar voor en kun je dus beter besteden aan je klanten (waardoor je geld verdient) dan aan al die mails waar je niets aan hebt.

Meer omzet

Deze tips leveren je al gauw 5 uur extra tijd in de week op. Reken maar eens uit hoeveel meer omzet 5 uur per week, 20 uur per maand jou opleveren. Dat geld is toch snel verdient?

18 tips Gea

Over mij

Als middelste kind uit een gezin van vijf zit het bemiddelen in mijn bloed. Zo jong als ik was, ik probeerde altijd de vrede te bewaren door naar oplossingen te zoeken.

Een eigenschap die, met mijn technische kennis, marketinginzicht en ervaring, inmiddels al 6 jaar als ondernemingsmanager inzet voor mijn klanten.

Waar een businesscoach jou als ondernemer helpt met het maken van een geweldig plan, help ik je door daarna eerst de zooi in je bedrijf op te ruimen, recht te trekken, te automatiseren waar kan en je bedrijf verder procesmatig in te richten en te systematiseren. Zodat jouw verdienpotentieel ten volste kan worden benut.

Mijn motto is Dream Big

  • Omdat je zonder dromen stil blijft staan
  • En zonder dromen het leven saai wordt
  • Omdat je dromen waar kunt maken
  • En je grootse dingen laten bereiken
Over Gea

Profiteer nu!

Waar wacht je nog op?
Download hier Dé 18 Tips die jou meer tijd, rust
en omzet gaat opleveren!